Uw kunstgebit herstellen met een rebasing


Na het trekken van uw tanden en kiezen zullen uw kaken gaan veranderen/slinken, in het begin (net na het trekken) zal dit sneller gaan dan na enkele jaren. Helaas kan dit proces niet meer gestopt worden. Doordat de pasvorm van uw kunstgebit niet mee zal veranderen, geeft dit op den duur problemen.

Deze problemen kunnen uiteenlopen van reparaties, drukplekken, losser gaan zitten van het gebit tot zelfs wildgroei van uw tandvlees. Om deze problemen voor te blijven bestaat de mogelijkheid om het gebit te laten ''rebasen'' dit wil zeggen dat de pasvorm van uw kunstgebit weer passend wordt gemaakt aan de vorm van uw kaak.

Wij kunnen deze behandeling door tussenkomst van uw tandarts voor u verzorgen. De rebasing van uw kunstgebit vindt op één dag plaats. 's Ochtends gaat u bij uw tandarts langs en wordt er door middel van een dunne pasta een afdruk gemaakt die gaat gelden als de nieuwe basis van uw gebit. De volledige rebasing wordt door ons verzorgd en 's middags kunt u uw kunstgebit weer ophalen bij uw tandarts.


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact

*Behandeling alleen op afspraak